Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Zemplén 3 nap

A Zemplén-hegység titkai

2020. október 16-18.

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjével

 

 

 

 

1.nap: Szerencsen csokit kóstolunk, majd Bodrogkeresztúron lenézünk a kilátóról a kanyargós holtágakra. Sárospatakon a Rákóczi várat látogatjuk meg, és kis túrával a Megyer-hegyi tengerszemet nézzük meg. Erdőhorvátiban a híres kerek-perecet kóstoljuk meg, majd Komlóska ruszin faluban gyönyörködünk. Szállásunk egy 4 csillagos kastélyhotelben lesz, ahol svédasztalos vacsora vár minket (2 éj).

2.nap: füzérradványi angolpark ölelte Károlyi-kastély, a Hegyköz ékköveként a messzire világló Füzéri vár sasbérce hívogat gyalogtúrára. Erdei kisvonattal zakatolunk a Kőkapui-tó felett trónoló Vadász Kastélyhoz (ebéd), majd mesebeli hutahelyek között kanyargunk buszunkkal. Nem hagyjuk ki a Hollóházi porcelánok csodálását sem. Szállás, vacsora ugyan ott.

3.nap: A vizsolyi református templomba megyünk, ahol örökségünk egyik legnagyobb értékét, a Károli-féle Biblia eredeti példányát őrzik. Továbbutazva Boldogkő várát tekintjük meg. Utána egy kis kalandos utazás vár ránk: felülünk a helyi "kisvonatra", hogy egy élményutazáson vehessünk részt, a romantikus Boldogkővár – Zichi kastély – Arka romantikus útvonalon, majd a Bestilló pálinkaháznál szállunk ki egy kupica Gönczi barack kóstolóra.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 4*-os wellness kastélyhotelben

Ellátás: svédasztalos félpanzió

Részvételi díj: 49.900 Ft

Belépők: kóstolókkal, ebéddel, vonatozással kb. 15.000 Ft

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 4.000 Ft 

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

 

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.02.10.