Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Szédületes élmény

Szédületes élmény a Bélai-Havasokban

Pesti Krisztina idegenvezetővel

2019. július 20.

 

 

Úticélunk a Tátra legszebb, leggazdagabb részére, a Béla-Havasokba vezet, ahol garantáljuk, hogy egy szédületes élményben lesz része azoknak, akik velünk tartanak. Az új, kabinos felvonóval közelítjük meg a roppant népszerű,fenyőfából készült lombkorona ösvényt, mely kb. 24 méter magasan vezet a fák lombjai felett A kb 600 méter hosszú,  180 cm széles, végig korláttal és dróthálóval biztosított lépcső nélküli pallón, valóban a fenyőfák legfelső emeletén közlekedünk.

Egy 32 méter magas kilátótornyot is építettek rajta, 1234 méteren, ahonnan teljes pompájukban beláthatjuk a Bélai Tátrát, Magas-Tátrát, a Lomnici Csúcsot, és a környező Lengyel Tátra vonulatát. A 20 m átmérőjű torony tetején egy ún. adrenalin háló feszül, melyre a bátrabbak kisétálhatnak, és kihívóan nézhetnek tériszonyos, szörnyülködő túratársaikra. A torony belsejében egy 67 m hosszú fedett csúszda várja a még nagyobb adrenalin löketre vágyókat, mely külön jeggyel használható. Benézünk még Zdár Skanzenfaluba, és Ólubló fenséges várába melyetIII. András magyar király kezdeményezésére 1292 után építettek. Fantasztikus 360°-os körpanorámában lehet itt részünk! 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 16.900 Ft

Fakultatív ebéd:kb. 12 €

Belépők: kb. 28 €/ 21 €

Törzsutas kedvezmény:1.400 Ft

 

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat! 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.30.