Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Rocksuli

Rocksuli a Madách Színházban!

2019. május 25. 


 

A Rocksuli színrevitelének jogát közvetlenül a londoni bemutató után nyerte el a Madách Színház és Szirtes Tamás, és ezúttal is non-replica változat készült a musicalből, ráadásul a kontinensen először Budapesten látható Andrew Lloyd Webber sikerdarabja.

A Rocksuli az azonos című, 2003-ban nagy sikert aratott film nyomán készült. Mike White forgatókönyve egyszerre himnusz a rockzenéhez és különös szerelmi történet. A főszereplő Dewey Finn, a munkanélküli rockzenész, aki a barátja neve alatt helyettesítő tanári állást vállal egy elit magániskolában. Dewey, az idealista álmodozó rockbandát szervez a kisdiákokból…

A film forgatókönyvéből Julian Fellowes, a népszerű Downton Abbey című sorozat atyja írta a musical szövegkönyvét. A dalszövegeket Glenn Slater szerezte, aki a Kis Hableány, illetve a Love Never Dies dalszövegeit is írta. Andrew Lloyd Webber legújabb musicalje 2015 decemberében debütált a Broadwayn, majdnem egy évvel később pedig a londoni West Enden.

A Rocksuli musical szinte teljes zenéjét Andrew Lloyd Webber szerezte, szemben a filmmel, amely a kor nagy rockslágereit tartalmazta. Egyetlen egy dal azonban a filmből bekerült a musicalbe is.

 

A Rocksuli szereposztása:

Dewey Finn: Borbély Richárd, Serbán Attila, Szemenyei János

Rosalie Mullins: Gallusz Nikolett, Krassy Renáta, Mahó Andrea

Ned Schneebly: Puskás Péter, Sánta László

Patty Di Marco: Balogh Anna, Baranyai Annamária

Theo: Kiss Ernő Zsolt, Pesák Ádám

 

Valamint a Rocksuli gyerekcsapata

 

Rendező: Szirtes Tamás

 

 

INFORMÁCIÓK

 

Dátum: 2019. január 13. 15:00

Felszállási lehetőségek: Nagykőrös

Részvételi díj: 10.000 Ft/ 11.300 Ft/ 12.300 Ft az ülőhelyek függvényében

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazás; színházjegy.

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2018.10.12.