Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Pünkösd horvát

Pünkösd a horvát tengerparton

kirándulással a Plitvicei-tavakhoz

2020. május 30- június 1. (3 nap / 2 éjszaka)

Sajnálattal értesítjük kedves utasainkat és érdeklődőinket, hogy az ismert körülmények miatt nem indítjuk el ezt a szép kiránduló programot.

Helyette a Plitvicei tavak és a tenger 2 napos programot ajánljuk 09.19-20 időpontban, illetve a befizetett előlegek bármely más utunkra felhasználhatók!


Köszönjük hűségüket!

 

 

1. nap:

Irány az Adria! Kora reggeli órákban indulunk Nagykőrösről és Kecskemétről. A Krk-sziget egyik legkedvesebb üdülőhelyén, Omisaljban lesz a szállásunk 3 napon át az Adriatic szállodakomplexum kétcsillagos épületeiben (Marina/Primorka). Érkezés után fürdőzés, majd vacsora a szálloda éttermében. Este besétálunk Omisalj városkába, mely az olasz Velencéhez hasonló hangulatos óvárossal rendelkezik (kb. 2 km).1. nap:

 

2. nap:

Reggeli után egész napos fürdőzési, pihenési lehetőség VAGY fakultatív hajókirándulást szervezünk, melynek során üvegfenekű hajóról csodálhatjuk meg az Adriát. Este vacsora a szálláson.

 

3.nap:

A reggeli elfogyasztása után kirándulást teszünk az UNESCO Világörökség részét képező Plitvicei-tavakhoz. Horvátország legszebb természeti látványossága egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. A 200 km²-es terület teljes egészében Nemzeti Park, amelynek fő látványossága a 16 nagyobb és 2 kisebb, lépcsőzetesen elhelyezkedő tó, amelyet 92 vízesés köt össze.

A tórendszer bejárása gyalogosan, elektromos kisvonattal és hajóval (illetve mindezek kombinálásával) lehetséges. A közlekedést a tavak körül gondosan kiépített fapallók, biztonságos járófelület és a tájékozódást elősegítő táblák teszik komfortossá. A tórendszer és a vízesések megtekintése csoportkísérőnk és térkép segítségével, önállóan zajlik. Mindenki a saját tempójában használhatja ki a rendelkezésre álló időt (kb. 5-6 óra)! A Nemzeti Park területét elhagyva szuvenír boltok is rendelkezésre állnak. Délután indulunk haza. Érkezésünk a késő esti órákban várható.

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Szállás: 2 ágyas pótágyazható, egyszerű berendezésű fürdőszobás, erkélyes szobákban

Ellátás: svédasztalos félpanzió (vacsora – üdítőautomatából innivaló is az árban!)

Részvételi díj: 49.900 Ft

Gyerekár 12 éves korig: 29.900 Ft

Biztosítás: 1.500 Ft 

Törzsutaskedvezmény: 4.900 Ft

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.01.19.