Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Pozsony dinopark 2020

Pozsonyi állatkert és Dínópark

2020. augusztus 19.

 

Pesti Krisztina idegenvezetővel

 

 

Reggel 06:00 óra körül indulunk családi programunkra Nagykőrösről, Kecskemétről, Ceglédről a Pozsonyi Állatkert-és Dínóparkba. Erdővel, rétekkel, patakokkal szegélyezett 96 hektáros területen csodálhatjuk meg a különleges állatokat: összesen 700 emlőst, 200 madarat és 40 csúszómászót. Az állatkert egyik fő attrakciója a Dínópark. Életnagyságú dinoszaurusz modellek elevenítik meg az egykori földi élővilágot (némelyik mozog is). További látványosság a 3D mozi és az őslénytani játszótér. Aki már volt velünk az állatkertben, azt is biztatjuk, hogy kapcsolódjon ki velünk, élvezze e mesés város hangulatát, vásároljon elegáns plázáiban… Délután autóbuszunkkal a Duna felett kanyarogva a Dévényi várhoz utazunk. Körbesétáljuk a várat és élvezzük a Duna és a Morva összefolyása feletti szirten emelt vár mesés panorámáját. Hazaérkezésünk kb. 22:00 órakor várható.

 

 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Ellátás: önellátás

Részvételi díj:  11.600 Ft

Kedvezmény: 2 felnőttel utazó gyerekár:  5.800 Ft

Belépő: 7 €, gyerek/62 év felett 5 €

Biztosítás: 500 Ft/fő - vagy kedvezményes családi biztosítást kalkulálunk!

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.