Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Országház 2020

Országház- Budai Vár 

Sándor Palota - Karmelita kolostor

2020. szeptember 20.

 

 

Ezen a napon különleges sétát teszünk a Parlament épületében. Az alagsortól a kupoláig számos érdekességet megtudhatunk. A Kulturális Örökség Napjai alkalmából több különféle túrát is szerveznek a parlamentbe, amelyeken számos érdekesség kiderült a patinás épület múltjáról és jelenéről. A nap második felében a Budai Vár csodás épületeit: Sándor palotát, és már a Karmelita Kolostort is megnyitják a látogatók előtt.

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét, Cegléd

Részvételi díj: 6.900 Ft

Fakultatív ebéd: kb. 2.900 Ft

Törzsutas kedvezmény: 900 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.31.