Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Montenegró 2019

NYARALÁS MONTENEGRÓBAN KIRÁNDULÁSOKKAL

2019. július 06-15. (10 nap/7 éj)

 


Tengerparti pihenéssel, fürdőzéssel egybekötött programjaink során felkeressük a jellegzetes muszlim hangulatú Mostart, a gyönyörű mediterrán sétánnyal rendelkező Bar városát, a montenegrói hegycsúcsok ölelésében fekvő Kotori-öblöt, ringatózunk a természeti kincsekben gazdag Skadari-tavon, sétálhatunk a mesébe illő Dubrovnik ódon utcáin. Sarajevon, Bosznia büszke fővárosán kívül, a Sasok földjének, Albániának fővárosa, Tirana koronázza meg a balkánt átszelő körutunkat.
 

1.nap: Indulás 
Indulás a késő esti órákban Kecskemétről (kb. 21.00 órakor). Éjszakai utazás.

2. nap: Érkezés.
Délelőtt városnézés Mostarban, továbbutazás. Érkezés Montenegróba adélutáni órákban. A szállás elfoglalása és vacsora.

3. nap: Pihenés, ajándék program: kirándulás Bar, Stari Bar-ba

Ízletes reggeli után felkeressük Bar városát, ahol pálmákkal és leanderekkel tarkított gyönyörű mediterrán sétány vezet minket a strandoktól egészen a kikötőig. A hangulatos tengerparti úton kellemes kávézókba, koktélbárokba botlik az ember. A parttól eltávolodva, Stari Bar óvárosa és az ódon vár az elmúlt évszázadok fantasztikus építészeti, történelmi örökségét eleveníti fel. (ingyenes) Délután fürdőzés, Vacsora a szálláson.

4-8. nap: Pihenés, fürdés, szabadprogram.

 

9. nap: Reggeli után hazautazás
Útközben megpihenünk és egy frissítő séta keretében megismerkedünk Sarajevóval


10.nap:
Hazaérkezés a kora reggeli órákban (05.00-06.00 között). 

Fakultatív programok (min 25 fő esetén):

Egész napos fakultatív kirándulás: Cetinje, Kotor, Budva: a régi fővárosban felkeressük az uralkodó egykori rezidenciáját, a Biliárdlakot és a Történelmi Múzeumot, ellátogatunk Szt. Péter kolostorhoz. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, magas hegyek ölelésében fekvő festői Kotor városába vezet, mely a világörökség részeként számon tartott középkori város. A tengerpart mentén délre, Budva városába vezet utunk, ahol a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészítik ki egymást. Sétánk után visszautazunk szállásunkra. Ebéd hidegcsomagban.  Részvételi díj: 30 EUR/fő.

Fishpiknik(félnapos): fürdéssel és halas tízóraival egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Részvételi díj: 25 EUR/fő. 

Albánia (Shkodra, Tirana, Durres):A napot Shkodra-ban, az ódon hangulatot árasztó, az illír időkre visszanyúló városban kezdjük. Ezt követően az albán fővárosba, Tirana-ba vesszük az irányt, mely fénykorában karavánutak központjaként virult a lenyűgöző Dajti hegy lábánál. Buszos és rövid gyalogos városnézés során megismerkedünk a város nevezetességeivel, mint Skenderbeg tér, Dzsámi, városháza Ezt követően az albán tengerpart, Durres felé vesszük az irányt. Megnézzük a város ókori amfiteátrumát, amelyhez kis, mozaikokkal díszített kápolna is tartozik.  Ebéd hideg csomagban. Részvételi díj: 35 EUR/fő. Vacsora a szálláson.

Fakultatív kirándulás Dubrovnikba: Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városa (Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom) Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon. Ebéd hidegcsomagban. Részvételi díj: 35 EUR/fő. Vacsora a szálláson.

Fél napos fakultatív kirándulás: Skadari-tó: Kirándulás a térség legnagyobb tavához, a festői szépségű Skadari-tóhoz. Megcsodálhatjuk Európa leggazdagabb madárrezervátumát is. Gasztronómiai ismeretünket egy ízletes ebéddel egybekötött hajókázáson gazdagítjuk, miközben gyönyörködhetünk a hajót körbeölelő varázslatos víztükörben és tájban. Részvételi díj: 25 EUR/fő. Vacsora a szálláson.

 

Fakultatív programok kedvezményes csomag, 5 kirándulásra: 150 EURO helyett csak 135 EURO !!INFORMÁCIÓK

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).

Szükséges útiokmány: érvényes kártyás személyigazolvány vagy útlevél.

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Fel- és leszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét

Az utazás indításának minimális létszáma (fő): 35

Szállás: Hotel Villa Fontana egyszerű 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

Fekvése: A lépcsőzetes elrendezésű, szálloda jellegű villa, 200 m-re az aprókavicsos, lassan mélyülő strandtól, domboldalon található, Canj település központjától pedig 500 m-re. A szálloda egy fő és egy azonos felszerelésű melléképületből áll.

Ellátás: félpanzió (bővített kontinentális reggeli, 3 menüből választható vacsora salátabárral kiegészítve)

Részvételi díj: 109.900 FT/fő

Gyerekár: 93.900 Ft/fő 


Üdülőhelyi díj: 12 évig:2.400 Ft/fő; 12 évtől: 4.800 Ft/fő

Stornó biztosítás: 1.3%

Foglalási díj: 1.500 Ft

Biztosítás: igény szerint

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást teljes ellátással, magyar idegenvezetőt.

 

 

 

Partnerirodánk: La Grotta Holidays KFT

 

 


Az utolsó módosítás dátuma: 2019. január 29.