Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Lótuszvirágzás 2020

Lótuszvirágzás Szegeden
 
2020. augusztus 02. (vasárnap)
 
 
Bartus Gyöngyi idegenvezetővel
 
 
 
 
 
 
Ezen a napon egy csodás távol-keleti hangulatot varázsolnak a Szegedi Füvészkertbe zenével, tánccal, ízekkel és illatokkal. Látogatóink megcsodálhatják a lótuszos tavat, mely a japán kertnek is része. A látogatókat a lótuszos tónál a víztükör fölé magasan kiemelkedő sötét rózsaszín lótuszvirágok tömege fogadja, majd egy kerti sétával egybekötött előadás idejére pedig Japán különleges, bennszülött növényvilága kap kitüntetett figyelmet. Lesz japándob koncert, judo bemutató, kóstolhatunk japán teákat és japán dalok is felcsendülnek. Természetjáró kirándulásunkat a Tiszán folytatjuk. Sétahajónk Szeged belvárosa mellett halad egészen a Maros torkolatáig, ott megfordul, majd az árvízi emlékmű és a Boszorkánysziget után visszatér a kikötőbe. A nap során városnéző sétára eredünk. Közben fagylaltozhatunk a Virág Cukrászdában és megkóstolhatjuk a híres Szegedi Halászlevet.
 
 
Utazás: luxus kivitelű autóbusszal
 
Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét
 
Részvételi díj: 7.500 Ft
 
Belépők: felnőtt: 800 Ft, tanuló/nyugdíjas: 450 Ft,
 
Hajójegy: 1.200 Ft
 
Estebéd itallal: 2.500 Ft
 
 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.03.31-ig: 600 Ft

 
 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.01.25.