Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Budapesti séták

BUDAPESTI SÉTÁK

Molnár Attilával, az év idegenvezetőjével

2019. november 16.

 

 

Érdekes, szép programok várnak ránk Budapesten ezen a napon, melyet helyi szakvezetőink tudása tesz igazán felejthetetlenné.

Ellátogatunk az Országos Széchenyi Könyvtárba, a Szépművészeti Múzeumba - tárlatvezetéssel megnézzük a felújított, átalakított és kibővített Egyiptomi kiállítás-t majd a múzeumépület leghíresebb látnivalóját, a gyönyörű Román csarnokot, mely 70 év óta most lett megnyitva újra a nagyközönség előtt.

A nap zárásaként 2000 év 120 percben címmel időutazást teszünk a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban korokon és építészeti stílusokon átívelő tárlatvezetéssel. a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban Kovács Gergely az idei Klebelsberg-díjas református lelkipásztorvezetésével. A program keretében akusztikai bemutató meglepetés vendégekkel.
A program során a látogatók felfedezik a templom elzárt külső falainak látnivalóit is ezért feltétlenül hozzanak magukkal zseblámpát is. 

 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállóhelyek: Nagykőrös, Kecskemét

Részvételi díj: 6.900 Ft

Belépők: kb. Felnőtt 4.600 Ft, Nyugdíjas 3.800 Ft, Diák 800 Ft

Törzsutas kedvezmény: 900 Ft

 

 

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat! 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.01.30.