Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Infó vonal +3630/575-8000

CountryTours ikon

Country Tours

Szabadságán legyen szabad!

Advent Hallstatt 2020

Advent Hallstattban
 

2020. november 28-29. (2 nap/1 éjszaka)

 

Molnár Attilával, 2018. év idegenvezetőjével

 
 

 

 
1. nap: Az adventi időszak Hallstattban egy igazán különleges élmény. A karácsonyi vásárban idén ismét felállítják a híres életnagyságú jászolt a főtéren. A Dachstein lábánál fekvő, gyönyörű, tóparti kisvárost Ausztria legszebb településének tartják. A Halstatti-tó partján fekszik, és parányi főtere a legszebb osztrák főtér, amelyet a havas táj még meseszerűbbé varázsol. A napot a Wolfgangsee partján zárjuk. Szállás a környéken.
 
2. nap: A délelőttöt Salzkammerguti tóvidék „fővárosában”, Bad Ischlben töltjük. Ferenc József hitvesével, Sisivel a legtöbb nyarat itt töltötte. Itt élt 35 évet Lehár Ferenc zeneszerzőnk és innen indult világhódító útjára a híres ischler sütemény. Lovas hintóval (megfelelő hóviszonyok esetén lovas szánnal) járjuk be a kastélykertet és a várost, majd a Zauner cukrászdában megkóstoljuk a páratlanul finom süteményeket és kávékülönlegességeket.
 
 

Utazás: luxus kivitelű autóbusszal

Felszállási lehetőség: Nagykőrös, Kecskemét, illetve Budapest 

Részvételi díj: 49.900 Ft

Szállás: 2-3 ágyas fürdőszobás szobákba

Ellátás: reggeli

Belépők: kidolgozás alatt

Biztosítás: 1.000 Ft

 

Törzsutas és előfoglalási kedvezmény 2020.05.30-ig: 6.000 Ft

 

 

A programok sorrendje felcserélődhet, előre nem látható okok miatt változhat!

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendők.

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány, nyugdíjas: nyugdíjas igazolvány)

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

 

 

Az utolsó módosítás dátuma: 2020.03.02.